Ons team bewerkt oude wanden op de afgesproken wijze. Eerst gebruiken we een primer waarna de afwerking volgt in de vorm van fijn schuurwerk, sierpleister, spackwerk of tegelwerk. Onze werkwijze voorkomt scheurvorming en is volledig toegespitst op het bereiken van een perfect eindresultaat.

Werkwijze

Wanneer u uw wanden of plafonds echt mooi afgewerkt wilt hebben dan bent u bij ons stukadoorsbedrijf natuurlijk aan het juiste adres! Voordat er gestuuct kan worden is er uiteraard een juiste plan van aanpak nodig. Om een offerte uit te brengen komen wij geheel vrijblijvend bij u langs. Tijdens ons eerste bezoek helpen we u met het maken van de juiste beslissing om zo tot de beste oplossing te komen die aansluit bij uw wensen. Vervolgens wordt er een planning / afspraak gemaakt. Belangrijk om te weten is dat onze stukadoors zorgvuldig omgaan met uw interieur en voor het starten uiteraard alles goed afdekken, eventueel tot de entree.

 

Sausklaar opleveren

Veel beginnende klussers vernemen dat het stuken van een wand toch best nog een pittige klus kan zijn. Gelukkig kunnen ook zij terecht bij de professional, en dat hoeft helemaal niet duur te zijn. Een steeds vaker gevraagde term is daarom het "sausklaar opleveren". Hierbij werken wij de wanden en/of plafonds zo voor u af dat er enkel nog hoeft worden gesaust.